Termeni si Conditii FITIO

Bun venit la FITIO!

Iti multumim pentru utilizarea produselor si a serviciilor disponibile pe si/sau prin intermediul website-ului WWW.FITIO.RO ("Serviciile"), inclusiv prin intermediul aplicatiilor mobile care sunt dezvoltate pentru a facilita accesul la Servicii ("Aplicatiile").

1. Furnizorul Serviciilor

1.1. Serviciile, website-ul WWW.FITIO.RO si Aplicatiile sunt oferite de si sunt in proprietatea FITIO LIFESTYLE S.R.L., o societate organizata legal si functionand in mod valabil in conformitate cu legile din Romania, cu sediul social in str. Alunelului, nr. 2, bl. 32, sc. 1, et. 4, ap. 17, camera 3, sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului din Romania cu nr. J40/12961/22.10.2015, Cod Unic de inregistrare RO35157092 ("FITIO").

1.2. Prin achizitionarea si/sau utilizarea Serviciilor noastre, esti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, astfel cum acestea vor fi actualizate in viitor, pe care te rugam sa ii citesti cu atentie inainte a utiliza si/sau achizitiona orice Servicii disponibile prin WWW.FITIO.RO si/sau Aplicatii.

2. Informatii despre Servicii

2.1. Serviciile noastre sunt variate si sunt oferite in parteneriat cu diferiti furnizori, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice termeni si conditii suplimentare si/sau cerinte suplimentare pentru anumite servicii si/sau produse, inclusiv cerinte referitoare la varsta.

2.2. In cazul in care pentru anumite Servicii exista termeni si conditii suplimentare, acestea iti vor fi notificate si, daca esti de acord si utilizezi acele produse/Servicii, termenii si conditiile suplimentare se vor aplica relatiei dintre tine, FITIO si/sau furnizorul Serviciilor.

2.3. Nu incerca sa influentezi in orice mod Serviciile sau sa le accesezi in orice alt mod decat prin intermediul WWW.FITIO.RO si/sau a Aplicatiilor. Putem intrerupe sau inceta furnizarea Serviciilor daca nu respecti Termenii si Conditiile FITIO, regulamentele de ordine interioara ale furnizorilor nostri, ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator sau avem suspiciuni de frauda (inclusiv in cazul neincluderii unei fotografii de profil in Contul tau FITIO, neprezentarii unui act de identitate la cerere sau utilizarii excesive a Serviciilor), fara nicio alta obligatie din partea FITIO fata de tine si fara returnarea contravalorii Serviciilor.

2.4. Utilizarea Serviciilor nu iti ofera niciun drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra continutului pe care il accesezi. Nu ai dreptul sa utilizezi continutul din cadrul Serviciilor (cu titlu de exemplu, poze, informatii legate de furnizori, informatii legate de antrenori), cu exceptia cazului in care obtii permisiunea din partea proprietarului continutului.

2.5. Serviciile noastre sunt oferite in parteneriat cu alti furnizori si, prin urmare, website-ul WWW.FITIO.RO si Aplicatiile afiseaza un anumit continut care nu apartine FITIO. Responsabilitatea pentru acest continut revine exclusiv entitatii care il pune la dispozitie.

2.6. In ceea ce priveste utilizarea Serviciilor de catre tine, putem sa iti trimitem anunturi privind Serviciile, mesaje administrative si alte informatii. Poti renunta la aceste comunicari, cu exceptia celor legate de securitatea contului tau si a celor impuse de lege.

2.7. Unele dintre Serviciile noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile prin intermediul Aplicatiilor. Nu utiliza aceste Servicii intr-un mod care sa iti distraga atentia si/sau sa te impiedice sa respecti legislatia rutiera si de siguranta.

3. Contul FITIO

3.1. Pentru a utiliza unele dintre Servicii, poate fi necesar un cont de utilizator pentru utilizarea website-ului WWW.FITIO.RO si a Aplicatiilor si pentru a accesa Serviciile ("Contul FITIO"). Poti sa iti creezi propriul Cont FITIO sau Contul FITIO poate fi creat de noi, in conformitate cu tipul de Servicii achizitionate si/sau utilizate si optiunile disponibile si exercitate.

3.2. Pentru a iti proteja Contul FITIO, pastreaza parola confidentiala. Porti intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul Contului FITIO. Incearca sa nu reutilizezi parola Contului FITIO pentru aplicatii terta parte.

3.3. Ai dreptul sa postezi comentarii in sectiunile corespunzatoare de pe website-ul WWW.FITIO.RO si/sau Aplicatii. Aceste comentarii vor putea fi eliminate de catre FITIO in masura in care sunt considerate ofensatoare si/sau, in orice mod, ilegale si/sau imorale.

3.4. Pentru orice fotografii/imagini trimise pe email-ul FITIO pentru a fi utilizate pe website-ul WWW.FITIO.RO sau pe Aplicatii, sau pe care le incarci personal in acest scop, garantezi si esti de acord ca detii drepturile de proprietate intelectuala asupra acestora si ca esti de acord ca FITIO sa poata folosi fotografiile/imaginile incarcate pe website-ul WWW.FITIO.RO sau pe Aplicatii, precum si in materialele si publicatiile promotionale (online/offline) dupa cum FITIO considera potrivit, la propria sa discretie. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor FITIO, acorzi FITIO drepturi si licenta non-exclusive, irevocabile, neconditionate si perpetue pentru a folosi, reproduce, afisa, distribui, sub-licentia, comunica si dispune de fotografiile/imaginile transmise, dupa cum FITIO considera potrivit, la propria sa discretie. Nu detinem si nu aprobam fotografiile/imaginile incarcate pe website-ul WWW.FITIO.RO sau pe Aplicatii. Fidelitatea, corectitudinea si dreptul de a folosi toate fotografiile/imaginile sunt asumate de persoana care le-a incarcat si nu este responsabilitatea noastra. FITIO neaga orice responsabilitate si raspundere fata de imaginile afisate. Orice fotografie/imagine care nu intruneste criteriile de mai sus nu va fi afisata si/sau poate fi indepartata/stearsa de FITIO, oricand si fara notificare anterioara.

4. Accesul la Servicii

4.1. Ai dreptul sa accesezi Serviciile oferite de furnizorii nostri in conformitate cu regulamentele si/sau termenii si conditiile aplicabile respectivilor furnizori. FITIO nu are nicio responsabilitate cu privire la modul in care partenerii sai furnizeaza Serviciile si cu privire la acuratetea informatiilor pe care acestia le furnizeaza FITIO pentru afisarea pe website-ul WWW.FITIO.RO si/sau Aplicatii.

4.2. Accesul la Serviciile furnizorilor se face prin prezentarea codului de acces generat in Contul tau FITIO. In functie de tipul de Servicii achizitionate si/sau utilizate si optiunile disponibile si exercitate, vei putea genera unul sau mai multe coduri in fiecare zi, fiecare cod generat expirand la ora 24:00 a zilei in care a fost generat. Codul nu este transmisibil altor persoane si poate fi utilizat o singura data si la un singur furnizor, sub sanctiunea suspendarii sau incetarii furnizarii Serviciilor.

4.3. Pentru verificarea identitatii tale va fi necesar, la cererea reprezentantului furnizorului, sa prezinti un act de identitate.

4.4. Pretul si termenii de plata aplicabili Serviciilor sunt cele comunicate si acceptate la achizitionarea Serviciilor pe website-ul WWW.FITIO.RO sau pe Aplicatii, sau mentionate in orice alt contract separat care guverneaza relatia dintre tine si FITIO ("Termenii de Plata").Prin achizitionarea si/sau utilizarea Serviciilor iti exprimi acordul cu privire la faptul ca FITIO poate modifica oricand Termenii de Plata prin simpla afisare a acestora pe website-ul WWW.FITIO.RO si/sau pe Aplicatii, modificarile considerandu-se acceptate prin continuarea utilizarii Serviciilor.

4.5 In cazul achizitionarii Serviciilor de pe website-ul WWW.FITIO.RO sub forma de abonament individual lunar ("Abonamentul"), esti de acord cu reinnoirea automata a Abonamentului la expirarea perioadei de valabilitate pentru perioade similare succesive, daca nu ai ales sa te dezabonezi inainte de reinnoire si orice modificare a Termenilor de Plata se va considerata acceptata. Reinnoirea Abonamentului se va face numai in urma incasarii de catre FITIO a pretului aferent Abonamentului, fie prin plata prin ordin de plata in contul FITIO fie prin debitarea directa de catre FITIO a cardului bancar inregistrat de tine pentru plata. FITIO va putea solicita debitarea cardului bancar inregistrat cu suma aferenta pretului Abonamentului in prima, a doua, a treia, a cincisprezecea, a saisprezecea si respectiv a saptesprezecea zi lucratoare dupa data expirarii valabilitatii Abonamentului. In cazul insuficientei fondurilor banesti disponibile pe cardul bancar inregistrat pentru reinnoirea Abonamentului, Abonamentul va fi suspendat pana la solicitarea expresa a reinnoirii in conditiile aplicabile la acel moment.

4.6. Este posibil ca, in conformitate cu Termenii de Plata aplicabili, accesul la anumite Servicii sa implice o plata separata din partea ta direct catre furnizorul Serviciilor ("Coplata"). In acest caz, esti de acord cu si recunosti faptul ca furnizorul Serviciilor este singurul responsabil cu emiterea bonului sau facturii fiscale aferente Coplatii, precum si cu colectarea, retinerea, remiterea si plata taxelor datorate pentru Coplata catre autoritatile fiscale relevante. Prin achizitionarea si/sau utilizarea Serviciilor iti exprimi acordul cu privire la faptul ca FITIO si/sau furnizorul Serviciilor poate modifica oricand Coplata prin simpla afisare a acesteia pe website-ul WWW.FITIO.RO si/sau pe Aplicatii, modificarile considerandu-se acceptate prin continuarea utilizarii Serviciilor.

5. Achizitionarea de Abonamente online

5.1. Poti achizitiona Abonemente direct pe website-ul WWW.FITIO.RO sau pe Aplicatii efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres.

5.2. Prin finalizarea achizitiei unui Abonament, confirmi ca:

5.2.1. toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data achizitiei;

5.2.2. FITIO poate sa te contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de FITIO, in orice situatie in care este necesara contactarea ta;

5.2.3. soliciti furnizarea Serviciilor inainte de expirarea termenului legal de retragere din contract.

5.3. FITIO poate anula achizitia unui Abonament efectuata de tine, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

5.3.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului tau bancar a tranzactiei, in cazul platii online;

5.3.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de FITIO, in cazul platii online; sau

5.3.3. datele furnizate de tine pe website-ul WWW.FITIO.RO sau in Aplicatii sunt incomplete si/sau incorecte.

5.4. Contractul dintre tine si FITIO se considera valabil incheiat la momentul transmiterii de catre FITIO a email-ului de confirmare a achizitiei Abonamentului.

5.5. FITIO va activa Abonamentul achizitionat in termen de 2 (doua) zile lucratoare de la incasarea contravalorii Abonamentului.

5.6. Ai dreptul sa renunti la Abonamentul achizitionat in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la incheierea contractului, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri, prin transmiterea la adresa de email contact@fitio.ro a unei declaratii scrise neechivoce prin care sa iti exprimi decizia de renuntare la Abonament, cu exceptia cazului in care ai utilizat Abonamentul cel putin o data. Prin achizitionarea unui Abonament si acceptarea Termenilor si Conditiilor FITIO, confirmi ca utilizarea Abonamentului achizitionat echivaleaza cu o prestare completa a Serviciilor de catre FITIO si o renuntare expresa din partea ta la dreptul de retragere cu privire la respectivul Abonament.

5.7. In cazul renuntarii la Abonament, FITIO va rambursa pretul incasat in maxim 14 (paisprezece) zile de la primirea deciziei tale de renuntare la Abonament. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

5.7.1. pentru Abonamentele achitate cu card bancar online, prin restituire in contul din care a fost efectuata plata; si

5.7.2. pentru Abonamentele achitate cu ordin de plata, prin virament bancar.

6. Marketing

6.1. Notificarile (newsletters) sunt transmise direct de FITIO si/sau prin intermediul partenerilor specializati si agreati de FITIO. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor tale.

6.2. In momentul in care iti creezi un Cont FITIO ai dreptul sa iti exprimi acordul cu privire la primirea de notificari (newsletters). Aceasta optiune poate fi modificata in orice moment, prin contactarea FITIO.

7. Protejarea confidentialitatii - date cu caracter personal

7.1. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, FITIO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

7.2. Scopul colectarii datelor este: informarea ta cu privire situatia Contului tau FITIO, evaluarea Serviciilor oferite de FITIO si/sau partenerii nostri, activitatii comerciale, de promovare a Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului clientilor.

7.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont, declari si accepti neconditionat ca datele tale personale sa fie incluse in baza de date a FITIO si iti exprimi acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre FITIO, afiliatii si partenerii sai pentru desfasurarea si/sau derularea de FITIO, afiliatii si partenerii nostri de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, iti exprimi acordul expres ca aceste date personale sa poate fi transferate partenerilor FITIO.

7.4. Prin citirea Termenilor si Conditiilor FITIO ai luat la cunostinta faptul ca iti sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

7.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Alunelului, nr. 2, bl. 32, sc. 1, et. 4, ap. 17, camera 3, sector 3, Bucuresti, in atentia FITIO, iti poti exercita, in mod gratuit, sa ti se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

7.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Alunelului, nr. 2, bl. 32, sc. 1, et. 4, ap. 17, camera 3, sector 3, Bucuresti, in atentia FITIO, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

7.6.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

7.6.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

7.6.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

8. Legea aplicabila - jurisdictia

8.1. Termenii si Conditiile FITIO sunt supuse legii romane. Desi speram sa nu existe, eventualele dispute aparute intre FITIO si tine se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va oferi o experienta personalizata de navigare.
Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre, asa cum este explicat in Politica de utilizare a Cookie-urilor.

Accept