Politica de confidentialitate

Noi suntem Fitio iar tu esti aici pentru ca iti pasa de sanatatea ta dar si de felul in care iti sunt colectate si procesate datele personale. Suntem incantati sa avem utilizatori informati si care isi cunosc drepturile. Te rugam sa citesti aceasta Politica de Confidentialitate si sa ne contactezi daca ai orice nelamuriri.

Despre noi

FITIO LIFESTYLE S.R.L., o societate inregistrata si functionand in conformitate cu legile din Romania, cu sediul social in str. Alunelului, nr. 2, bl. 32, sc. 1, et. 4, ap. 17, camera 3, sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului din Romania cu nr. J40/12961/22.10.2015, Cod Unic de Inregistrare RO35157092 (denumita in continuare "Fitio") iti pune la dispozitie aceasta Politica de Confidentialitate ce descrie conditiile in care prelucram datele cu caracter personal atunci cand te inregistrazi pe website-ului nostru, utilizezi aplicatia noastra sau doar vizitezi website-ul nostru, clarifica natura, domeniul de aplicare si scopul colectarii, utilizarii si prelucrarii datelor cu caracter personal de catre Fitio.

Pentru orice intrebari in legatura cu aceasta Politica de Confidentialitate, ne poti contacta oricand:

  • prin e-mail la: contact@fitio.ro
  • prin posta la: str. Sfintii Voievozi, nr. 49-51, ap. 8, sector 1, Bucuresti, sau
  • prin telefon la: +40 774 410 330.

Serviciile furnizate de Fitio in beneficiul Utilizatorilor sunt stabilite fie prin contractele incheiate intre Fitio si angajatorul Utilizatorilor (denumit in continuare "Angajatorul"), fie in baza abonamentelor vandute sau invitatiilor puse la dispozitie de Fitio direct Utilizatorilor prin intermediul website-ului, conform Termeniilor si Conditiilor Fitio.

Aceasta politica de confidentialitate a fost pregatita conform cerintelor legislatiei europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal cu aplicabilitate directa in Romania (in special ale Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("GDPR") si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Fitio isi asuma fata de Utilizatori, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, conform GDPR, obligatii specifice de imputernicit al Angajatorului, precum si, pentru scopuri limitate, obligatii specifice de operator de date cu caracter personal.

Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram

In general, colectam datele tale cu caracter personal direct de la tine, astfel incat ai controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferi. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la tine astfel:

  • Cand iti creezi un cont de Utilizator Fitio ne transmiti: e-mailul, numele, prenumele, numarul de telefon si adresa. Acelasi tip de informatii il putem primi si prin intermediul Angajatorului tau, atunci cand contul tau de Utilizator Fitio este creat la solicitarea acestuia, in conformitate cu politica privind datele personale a Angajatorului tau.
  • Atunci cand Utilizatorii transmit din proprie initiativa invitatii pentru utilizarea serviciilor noastre catre alte persoane, primim adresa de e-mail a respectivelor persoane.
  • In cadrul contului tau de Utilizator Fitio ai posibilitatea sa adaugi informatii suplimentare, precum: fotografie, data nasterii si genul.
  • Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul tau in timpul vizitarii website-ului nostru sau a folosirii aplicatiilor Fitio, pentru a iti personaliza experienta online.
  • Putem primi comunicari tranzactionale, comunicari prin push-notifications in aplicatiile Fitio, sms-uri, si/sau email privind statusul unei anumite initiative/actiuni a Utilizatorului.
  • Primim date privind istoricul vizitelor/accesului Utilizatorilor la locatiile partenerilor din reteaua Fitio.
  • Primim identificatori online precum adresa IP a dispozitivului cu care accesezi website-ul si/sau aplicatia Fitio, browser-ul de internet pe care il utilizezi si versiunea sistemului de operare al dispozitivului cu care accesezi website-ul / aplicatia, date de protocol HTTP/HTTPS.
  • Fitio poate prelucra, exclusiv in vederea informarii asupra proximitatii tale in raport cu locatia unui partener din reteaua Fitio, date privind localizarea dispozitivului tau (localizarea telefonului mobil al carui numar a fost indicat la crearea contului Fitio sau ulterior) la acel moment, numai cu acordul tau exprimat expres chiar inainte de momentul evidentierii locatiei partenerului din proximitatea ta. Fitio nu va stoca/pastra datele privind localizarea echipamentului.

Pe site-ul nostru web si in aplicatii, putem stoca si colecta informatii in cookies si tehnologii similare, conform Politicii privind cookies pe care o poti consulta folosind urmatorul link: https://www.fitio.ro/politica-privind-cookies.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de GDPR in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Datele cu caracter personal a caror furnizare este obligatorie pentru crearea contului nominal de Utilizator Fitio sunt: numele de familie, prenumele, numarul de telefon mobil, adresa de domiciliu si adresa e-mail. Nefurnizarea acestor date cu caracter personal duce la imposibilitatea crearii contului nominal de Utilizator Fitio si la neasigurarea accesului la serviciile Partenerilor din reteaua Fitio (situatii neimputabile Fitio sau Partenerilor).

Cum colectam datele personale ale Utilizatorilor

Colectam datele personale ale Utilizatorilor atat direct de la acestia (cand ne furnizeaza direct datele de inregistrare pe website-ul Fitio si/sau in aplicatia Fitio), cat si prin intermediul Angajatorilor (cand ne furnizeaza datele Utilizatorilor in calitate de angajatori ai acestor Utilizatori). Totodata, in anumite situatii, putem colecta datele de inregistrare ale Utilizatorului partial de la Angajator, partial de la Utilizator.

Putem colecta automat date privind localizarea, exclusiv daca Utilizatorul este logat in contul de utilizator al aplicatiei Fitio si si-a dat permisiunea pentru ca dispozitivul sa afiseze locatia, strict pentru a-si indica pozitia fata de locatiile Partenerilor, aflate din proximitatea lui, in vederea acordarii de suport/recomandare in relatia dintre parti. Nu pastram datele aferente localizarii. Dezactivarea localizarii se poate face din setarile dispozitivului folosit pentru accesarea contului de utilizator aplicatie Fitio.

Cand Utilizatorii acceseaza locatiile Partenerilor, colectam date privind accesul/intrarile Utilizatorior la Parteneri, prin intermediul codurilor de acces validate de Parteneri prin intermediul dispozitivelor proprii sau, dupa caz, de catre Utilizatori prin intermediul dispozitivelor de validare amplasate de Fitio la locatiile Partenerilor.

Datele colectate automat prin intermediul cookies sunt prezentate in Politica privind cookies. Precizam totusi ca nu te putem identifica prin colectarea datelor prin intermediul acestor cookies.

Totodata, colectam date despre activitatea Utilizatorului pe website-ul Fitio, incluzand: IP-ul dispozitivului de logare si accesarile paginilor website-ului nostru.

Datele colectate la participarea Utilizatorilor la orice concursuri/oferte organizate de Fitio, conform deciziei Utilizatorilor de a participa, precum si detalii privind astfel de initiative/proiecte/evenimente, sunt disponibile in regulamentul fiecarui astfel de eveniment/proiect.

Fitio nu colecteaza (nici direct, nici indirect) si nu prelucreaza date speciale (ex. date privind sanatatea Utilizatorilor) si nu monitorizeaza/evalueaza evolutia Utilizatorilor prin accesarea serviciilor la care Fitio asigura accesul conform Termenilor si Conditiilor Fitio.

Fitio nu prelucreaza date pe care Utilizatorii le furnizeaza conform propriei alegeri si fara ca Fitio sa le fi solicitat (ex. conversatii, evaluari, feedback prin intermediul aplicatiei Fitio si/sau a website-ului www.fitio.ro si/sau a corespondentei purtate intre Utilizator si Fitio inclusiv prin Facebook sau email) decat pentru a da curs / raspunde solicitarilor respectivilor Utilizatori si doar pe durata necesara clarificarii situatiei semnalate.

Scopurile pentru care prelucram datele personale ale Utilizatorilor si temeiurile prelucrarii

Scopul prelucrarii Temeiul prelucrarii
Informarea Utilizatorului privind serviciile, termenii si conditiile Fitio Executarea obligatiilor asumate prin contract si formalitati prealabile inregistrarii ca Utilizator
Asigurarea accesului Utilizatorului la serviciile Fitio (ex. accesul in locatiile Partenerilor). Executarea obligatiilor asumate prin contract
Crearea contului nominal de Utilizator, facturarea serviciilor, notificari privind situatia contului/facturilor/sumelor restante la plata Executarea obligatiilor asumate prin contract
Autentificarea Utilizatorului (recunoasterea acestuia) la momentul conectarii in contul de Utilizator (inclusiv la accesarea aplicatiei Fitio pe dispozitivul utilizat pentru conexiune) Executarea obligatiilor asumate prin contract (inclusiv etapele preliminare inregistrarii ca Utilizator)
Autentificarea Utilizatorului (recunoasterea acestuia) la momentul conectarii in contul de Utilizator (inclusiv la accesarea aplicatiei Fitio pe dispozitivul utilizat pentru conexiune) Executarea obligatiilor asumate prin contract
Procesarea platilor aferente aferente accesarii serviciilor Fitio de catre Utilizator Interesul legitim al Fitio
Executarea obligatiilor asumate prin contract
Demersuri privind rezolvarea anularilor abonamentului sau a problemelor de orice natura in cadrul accesarii serviciilor Fitio, inclusiv asupra modificarilor intervenite asupra acestora (ex. inscrierea unor noi sali/cluburi de sport/activitati de recreere ca Parteneri, elimiminarea unor Parteneri, etc.) Executarea obligatiilor asumate prin contract
Contactarea/corespondenta cu Utilizatorul, la cererea sa voluntara/conform politicilor noastre de relatii cu clientii Executarea obligatiilor asumate prin contract
Consimtamantul Utilizatorului
Contactarea/corespondenta cu Utilizatorul in aspecte privind relatia cu clientii Executarea obligatiilor asumate prin contract
Consimtamantul Utilizatorului
Asigurarea accesului Utilizatorului la oferte sau concursuri organizate de Fitio pentru Utilizatori Consimtamantul Utilizatorului
Urmarirea comportamentului Utilizatorului, precum si a situatiei platilor aferente serviciilor Fitio, in scopul imbunatatirii si diversificarii serviciilor si beneficiilor oferite de Fitio. Interesul legitim al Fitio (derularea unei afaceri)
Evaluarea produselor si serviciilor oferite de Fitio si efectuarea de situatii/statistici de Fitio, in scopul imbunatatirii si diversificarii serviciilor oferite de Fitio. Interesul legitim al Fitio (derularea unei afaceri)
Decontarea costurilor, dupa caz, intre: (i) Fitio si Parteneri, (ii) Fitio si Utilizatori, sau (iii) intre Fitio si Angajatori. Interesul legitim al Fitio (derularea unei afaceri)
Statistici, rapoarte si situatii privind utilizarea serviciilor Fitio Interesul legitim al Fitio (derularea unei afaceri)
Prevenirea si combaterea fraudei (contul de Utilizator este nominal si poate fi utilizat exclusiv de catre titularul sau) Interesul legitim al Fitio (derularea unei afaceri)
"Imbunatatirea si diversificarea serviciilor Fitio, pe baza procedurii tehnice a profilarii
Detalii privind profilarea in acest scop se afla in sectiunea “Profilarea" de mai jos. In cazul in care un Utilizator considera ca exista motive pentru a se opune prelucrarii datelor pentru realizarea interesului legitim al Fitio, inclusiv utilizarii profilarii in ceea ce il priveste, Utiliatorul isi poate exercita oricand dreptul de a se opune, conform sectiunii Drepturile Utilizatorilor in calitate de persoane vizate de mai jos.
Interesul legitim al Fitio (derularea unei afaceri)
Mentenanta si securizarea website-ului www.fitio.ro / aplicatiei Fitio / platformei Fitio. Interesul legitim al Fitio
Tranzactii ale companiei (ex. achizitii, vanzari) care implica audituri / analize asupra documentatiei contractuale si/sau platformelor / bazelor de date ale Fitio Interesul legitim al Fitio
Apararea drepturilor noastre in justitie (ex. recuperarea unor sume restante, sau cand ne protejam interesele impotriva unor pretentii/ reclamatii nejustificate) Interesul legitim al Fitio
"Transmiterea de oferte personalizate, pe baza procedurii tehnice a profilarii in scop de marketing direct, prin canalele de comunicare sms / email / apel telefonic / notificari push-up in aplicatia Fitio
Mai multe detalii despre modul in care facem profilarea in scop de marketing direct se afla mai jos la sectiunea "Profilarea". Utilizatorul are dreptul oricand de a se opune profilarii, conform celor descrise la sectiunea Drepturile Utilizatorilor in calitate de persoane vizate de mai jos.
Consimtamantul Utilizatorului pentru profilare si transmiterea unor oferte personalizate prin canalele de comunicare alese de Utilizator (sms si/sau, e-mail, notificari de tip push in aplicatia Fitio)
Transmiterea de comunicari comerciale cu caracter general privind servicii/facilitati oferite de Fitio Consimtamantul Utilizatorului
Utilizatortul isi poate retrage oricand consimtamantul de a primi astfel de comunicari, prin accesarea link-ului de la finalul e-mailului sau prin email la adresa contact@fitio.ro.
Transmiterea de oferte personalizate privind produsele/serviciile Fitio, pe baza navigarilor si comportamentului Utilizatorului pe www.fitio.ro, monitorizat prin cookies Consimtamant pentru cookies
Utilizatorul care doreste sa nu participe la monitorizarea prin cookies in scopul transmiterii de reclame (bannere) on-line pe baza intereselor Utilizatorului poate refuza setarea in acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactiveaza in general setarea automata de module cookie. Utilizatorul poate, de asemenea, sa dezactiveze modulele cookie pentru serviciile publicitare ale unui furnizor de servicii browser (de ex. Google), setand browser-ul sau in asa fel incat modulele cookie ale domeniului respectiv sa fie blocate. In acest sens, Utilizatorii sunt rugati sa consulte www.youronlinechoices.com/ro/optiunile-mele. Optiunea de a renunta la publicitatea comportamentala on-line nu va opri afisarea reclamelor generale, care nu sunt individualizate in functie de interesele Utilizatorilor.
Transmiterea de oferte personalizate bazate pe audientele personalizate (pe liste de clienti) in Facebook Consimtamantul Utilizatorului
Consimtamantul poate fi retras oricand de catre Utilizator, in mod facil, prin e-mail la contact@fitio.ro
Transmiterea de comunicari comerciale privind serviciile/produsele Partenerilor sau ale altor colaboratori ai Fitio Consimtamantul Utilizatorului
Consimtamantul poate fi retras oricand de catre Utilizator, in mod facil, prin e-mail la contact@fitio.ro
Verificarea participarii, validarea castigatorilor si acordarea premiilor, in cadrul concursurilor online derulate pe www.fitio.ro si pentru concursurile de pe pagina oficiala de Facebook a Fitio (prelucram in acest scop: nume si prenume; adresa de e-mail, numar telefon).
Mentionam numele si prenumele castigatorilor pe pagina oficiala de Facebook a Fitio si/sau pe site-ul nostru www.fitio.ro.
Consimtamantul Utilizatorului in scopul participarii sale la concursurile organizate de Fitio si acordarii premiilor respective
Auditarea financiara anuala, depunerea declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale. Obligatiile legale ale Fitio
Proceduri si investigatii ale autoritatilor si/sau organelor judiciare (in mod exceptional si in cadrul unor proceduri oficiale prevazute de lege) Obligatiile legale ale Fitio

Profilarea

Putem folosi anumite "tehnici de profilare" respectiv, o modalitate de prelucrare automata a datelor Utilizatorului, constand in special in analiza si interpretarea datelor sale personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferintele, interesele sale la accesarea activitatilor de sport/recreere prin intermediul Fitio. In scop de profilare, Fitio nu prelucreaza date sensibile privind starea de sanatate, credintele religioase sau afilierile politice ale Utilizatorilor.

Comportamentul si preferintele personale ale Utilizatorului pentru anumite activitati de sport/recreere reies din istoricul sau de vizite la Partenerii din reteaua Fitio, precum si din utilizarea aplicatiei mobile Fitio, din varsta Utilizatorului, preferinta pentru anumite zile/intervale de participare la activitati sportive/recreere si alte interese personale pe care ni le-a furnizat, interese comune cu ale altor Utilizatori.

In mod concret, Fitio creeaza profilul unui Utilizator astfel:

  • pe baza istoricului sau de acces la salile/centrele de recreere al Partenerilor (inclusiv zilele preferate pentru a face asta, intervalele orare, lunile anului),
  • pe baza datelor privind recurenta acestor accesari/vizite,
  • pe baza datelor demografice: varsta, sex, oras,
  • pe baza duratei abonamentelor, dupa caz.

Colectam datele tale atunci cand facem profilarea din surse precum: accesul la locatiile Partenerilor si furnizorii de servicii de publicitate cu care colaboram.

Utilizam tehnica profilarii atunci cand trimitem Utilizatorilor oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notificari push-up), intr-un mod relevant si util pentru Utilizatori.

Fiecare Utilizator se poate opune profilarii in scop de marketing direct, pe oricare dintre canalele de comunicare la care a consimtit anterior, prin retragerea consimtamantului la dezabonarea de pe un anumit canal de comunicare pentru care a optat anterior. Pentru mai multe detalii vezi mai jos sectiunea Drepturile Utilizatorilor in calitate de persoane vizate.

Incadrarea Utilizatorilor in segmente/categorii conform preferintelor, pe baza tehnicii profilarii, ne ajuta in mod esential la dimensionarea ofertei pentru servicii relevante pentru Angajatori si Utilizatori (ex. decidem asupra deschiderii unor noi parteneriate cu Parteneri pentru anumite activitati sportive care sunt preferate de Utilizatori), si astfel putem raspunde mai bine si mai prompt nevoilor si intereselor Utilizatorilor (ex. decidem asupra includerii unor noi tipuri de activitati de recreere cu relevanta pentru Utilizatori in reteaua Fitio).

Acest demers al Fitio se intemeiaza pe interesul nostru legitim de a imbunatati si diversifica permanent serviciile pe care le asiguram.

Consideram ca realizarea de segmente (profiluri) cu acest scop nu afecteaza si nu aduce atingere intereselor, drepturilor si libertatilor Utilizatorilor nostri.

In nicio situatie datele cu caracter personal ale minorilor nu vor face obiectul unei prelucrari in cadrul activitatilor de marketing direct ale Fitio, al publicarii pe internet de catre Fitio si nici al unei prelucrari prin intermediul mesageriei electronice.

Cu cine partajam datele Utilizatorilor

Datele cu caracter personal mentionate mai sus vor fi transmise de Fitio (cu respectarea masurilor de siguranta si securitate si cu asigurarea confidentialitatii) urmatoarelor categorii de destinatari:

  • Angajatorul (inclusiv sub forma de rapoarte lunare cu lista intrarilor fiecarui Utilizator pentru care Angajatorul suporta costul serviciilor), pentru si in executarea drepturilor si obligatiilor din contractul dintre Fitio si Angajator, in situatia in care Angajatorul suporta total sau partial costul serviciilor noastre;
  • Companiilor si entitatilor din grupul de companii din care face parte Fitio;
  • Partenerii – salile/cluburile de sport/activitati de recreere (li se vor furniza doar numele si prenumele persoanei vizate in scopuri de identificare, exclusiv pentru confirmarea intrarii si decontarea contravalorii serviciilor prestate de catre acestia);
  • Furnizorii nostri care efectueaza:
    • Servicii de arhivare/stocare documente (inclusiv furnizori de servicii de stocare in cloud) ;
    • Servicii de trimitere automatizata de e-mailuri;
    • Servicii de trimitere automatizata de sms-uri;
    • Servicii de dezvoltare/mentenanta IT;
    • Servicii de facturare;
    • Alte tipuri de servicii suport pentru executarea relatiilor cu Utilizatorii;
  • Institutii, organe si autoritati guvernamentale, instante sau alte autoritati publice daca avem aceasta obligatie legala;
  • Daca trecem printr-o procedura de reorganizare sau de vanzare catre o alta companie, vom comunica datele Utilizatorilor catre acea companie;
  • Terte parti, pentru campanii comune cu acea terta parte (pentru Utilizatorii care si-au dat acordul in acest sens (astfel de terte parti vor raspunde pentru conformarea lor cu legile aplicabile privind protectia datelor).

Sisteme si servicii conexe

Pentru plata prin card folosim prestatorul de servicii de plata Netopia Payments S.R.L. ("Netopia"). Netopia poate colecta informatii personale, cum ar fi numele, cardul bancar, adresa, e-mail atunci cand faci plata pe website. Netopia este singurul responsabil pentru prelucrarea acestor date. Utilizarea serviciului Netopia este pe deplin supusa politicii de confidentialitate si termeniilor si conditiilor de utilizare Netopia. Detalii cu privire la politica de confidentialitate Netopia pot fi gasite la https://www.mobilpay.ro/public/politica-de-confidientialitate/.

Pentru sistemul de chat folosim Facebook Messenger, o aplicatie de chat detinuta de Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, Statele Unite ale Americii. Politica de confidentialitate a Facebook poate fi vizualizata aici: https://facebook.com/policy.php. Informatiile pe care le oferi atunci cand ne contactezi vor fi salvate numai in scopul de a procesa cererea si, daca este necesar, pentru urmatoarea corespondenta. Stocarea este justificata de consimtamantul tau.

Pentru a trimite newsletterele noastre, folosim furnizorul MailChimp, detinut de catre The Rocket Science Group LLC, Ponce City Market, Atlanta, Georgia, Statele Unite ale Americii. Datele stocate pe timpul inregistrarii vor fi transmise catre MailChimp si stocate acolo. Mai mult decat atat, MailChimp ofera posibilitati extinse de analiza cu privire la modul in care newsletterele noastre sunt deschise si utilizate. Aceste analize sunt statistice si nu sunt utilizate de catre noi pentru evaluarea individuala. Poti revoca acordul pentru stocarea datelor si utilizarea acestora pentru a trimite newsletterul in orice moment. Revocarea poate fi facuta printr-un link in gasit in newsletterele noastre sau printr-o notificare la adresa noastra de contact. Pentru mai multe informatii despre politica de confidentialitate a furnizorului MailChimp, poti accesa: https://mailchimp.com/legal/privacy/

De asemenea, trimitem email-uri automate prin website-ul nostru pentru a te ajuta sa folosesti platforma si aplicatia noastra si pentru a te anunta cu privire la evenimente importante, precum reinnoirea abonamentului, activarea sau dezactivarea contului. Te poti dezabona oricand de la email-urile introductive folosind linkul incorporat. Email-urile legate de activitatea contului tau sunt importante pentru a iti putea oferi serviciile noastre. Dupa incetarea utilizarii serviciilor noastre, nu vei mai primi aceste emailuri. Pentru a trimite aceste email-uri, folosim furnizorul Mailjet, detinut de Mailgun Technologies. Inc. Adresa ta de email este trimisa catre Mailjet si este stocata pe serverele lor. Poti revoca acordul pentru stocarea datelor in orice moment contactandu-ne la contact@fitio.ro. Pentru mai multe informatii despre politica de confidentialitate a celor de la Mailjet, poti accesa: https://www.mailjet.com/security-privacy/

In plus, pentru website-ul nostru, folosim tehnologii pentru a evalua modul si gradul de utilizare (asa-numitele instrumente de urmarire). Pentru analiza web folosim serviciile enumerate mai jos. Daca nu esti de acord cu utilizarea datelor de catre furnizorul de servicii respectiv, poti dezactiva analiza web. Modul de dezactivare este descris in prezentarea fiecarui serviciu. Cele mai multe servicii de analiza utilizeaza cookies pentru a colecta informatii non-personale.

  • Google Analytics

    Website-ul nostru utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web oferit de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Statele Unite ale Americii ("Google"). Google Analytics foloseste cookies ale caror informatii despre utilizarea website-ului nostru sunt de obicei transmise si stocate de Google pe servere din Statele Unite. Cu toate acestea, in cazul in care este activata anonimizarea adreselor IP pe website-ul nostru, adresa IP va fi scurtata, asadar va fi anonimizata si trimisa catre Google. Numai in cazuri exceptionale va fi trimisa adresa IP completa catre Google in SUA si scurtata acolo. Google utilizeaza aceste informatii pentru a evalua utilizarea website-ului, pentru a compila rapoarte privind activitatile website-ului si pentru a furniza alte servicii legate de activitatea website-ului pentru operatorul website-ului. Adresa IP furnizata de Google Analytics ca parte a Google Analytics nu va fi fuzionata cu alte date Google.

    Poti impiedica colectarea datelor (inclusiv adresa IP) generate de cookie si legate de utilizarea website-ului nostru la Google, precum si prelucrarea acestor date de catre Google prin descarcarea si instalarea unui plug-in pentry browser, disponibil la urmatorul link: (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout). Pentru mai multe informatii despre confidentialitate la Google Analytics, poti accesa: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/).

  • Google Tag Manager

    Folosim, de asemenea, Google Tag Manager. Acest serviciu permite setarea tag-urilor pe pagini web pentru a fi gestionate printr o singura interfata. Google Tag Manager pune in aplicare numai taguri. Acest lucru inseamna ca nu sunt folosite cookies si datele cu caracter personal nu sunt colectate. Google Tag Manager declanseaza alte taguri, care pot colecta date. Cu toate acestea, Google Tag Manager nu acceseaza aceste date. Daca Google Tag Manager este dezactivat la nivel de domeniu sau la nivel de cookies, vor ramane in vigoare toate etichetele de urmarire in masura in care acestea sunt puse in aplicare cu Google Tag Manager.

    Pentru mai multe informatii despre politica de confidentialitate Google Tag Manager, poti accesa: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

  • Hotjar

    Folosim si software-ul de analiza Hotjar, detinut de Hotjar Ltd, Level 2, St Julian Business Center, 3, Elia Zammit Street, STJ St Julian 1000, Malta, Europa ("Hotjar"). Prin acesta se colecteaza informatii cu privire la utilizarea cookies, inclusiv informatii despre adresa IP (in forma anonima), locatia geografica (doar tara) si modul in care este utilizate website-ul nostru. Hotjar foloseste cookies pentru a inregistra informatii de conectare pe dispozitivul mobil sau pe computer. Acest lucru ne va arata daca un anumit dispozitiv a vizitat deja paginile noastre web, astfel incat sa nu trebuiasca sa reintroduci datele de conectare de fiecare data cand le vizitezi. Hotjar foloseste cookies pentru a determina daca ai renuntat la urmarirea Hotjar.

    Vizitand https://www.hotjar.com/opt-out si facand clic pe "Dezactivati Hotjar“ poti refuza in orice moment colectarea datelor de catre Hotjar atunci cand se viziteaza website-ul nostru. Pentru mai multe informatii cu privire la politica de confidentialitate Hotjar.com, poti accesa: https://www.hotjar.com/opt-out.

  • Facebook

    Website-ul nostru foloseste pixelul de urmarire oferit de Facebook.com operat de Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, Statele Unite ale Americii ("Facebook" ). Noi folosim acest pixel pentru a urmari conversiile campaniilor de publicitate pe platforma Facebook si pentru a evalua performanta acestora. Poti refuza oricand colectarea acestor date blocand cookies din browser sau vizitand urmatorul link: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen.

    Pentru mai multe informatii despre colectarea si utilizarea datelor de catre Facebook, poti consulta politica de confidentialitate a Facebook la https://facebook.com/policy.php.

  • Optimizely

    Folosim si Optimizely, un serviciu detinut de Optimizely, Inc. 631 Howard Street, Suite 100, San Francisco, CA 94105 pentru a testa diferite variante ale website-ului nostru si pentru a vedea care dintre acestea au performante mai bune. Poti vizualiza politica de confidentialitate Optimizely accesand: https://www.optimizely.com/privacy/.

    Optimizely functioneaza prin setarea unui cookie pe calculatorul tau pentru a urmari activitatea pe website-ul accesat si apoi intelegerea variatiei, daca aceasta a avut succes sau nu. Nu exista informatii personale care sunt colectate sau salvate de Optimizely. Daca doresti sa dezactivezi Optimizely pe browserul tau, poti accesa urmatorul link: https://www.optimizely.com/legal/opt-out/.

Folosirea website-ului nostru implica stocarea cookies. Cookies sunt mici fisiere criptate care sunt stocate de siteuri web in scopul salvarii statisticilor si pentru imbunatatirea experientei utilizatorilor. Cookies permit operatorilor website-ului sa recunoasca preferintele utilizatorului, diagnosticarea problemelor tehnice, obtinerea de date statistice si imbunatatirea experientei generale de utilizare a website-ului lor prin analiza datelor colectate. Pentru cele mai multe browsere, poti alege sa permiti stocarea cookies sau nu. Daca nu doresti ca cookies sa fie stocate pe computer, poti schimba setarile browserul inainte de a vizita paginile noastre web in asa fel incat toate cookies sa fie respinse. In acest caz, ar trebui sa retii ca anumite functionalitati ale website-ului nu vor mai fi disponibile.

Durata prelucrarii datelor Utilizatorilor

Datele cu caracter personal ale Utilizatorilor (inclusiv istoricul participarii la activitatile sportive/recreative) vor fi pastrate in platforma Fitio (iar cele in format hartie sunt arhivate catre terti autorizati) pentru o perioada maxima de 3 (trei) ani de la ultima zi a valabilitatii abonamentului unui Utilizator.

In cazul in care contractul dintre Fitio si un Angajator inceteaza, indiferent de motiv, termenul de 3 (trei) ani curge de la data incetarii relatiei contractuale dintre Fitio si Angajator (in privinta datelor salariatilor acestui Angajator).

Dupa termenul mentionat, datele cu caracter personal care trebuie pastrate pentru perioade mai lungi (e.g. documente financiare, facturi) vor fi pastrate in siguranta pe durata prevazuta in conformitate cu prevederile legale si pentru restul apelam la anonimizare /stergere (astfel incat persoana vizata sa nu mai poata fi identificata), cu exceptia cazului in care suntem obligati prin lege sau interesul nostru legitim sa procedam altfel.

In ceea ce priveste datele utilizate cu consimtamantul prealabil al persoanei vizate, vom prelucra aceste date exclusiv in scopul respectiv doar pana cand Utilizatorul isi retrage consimtamantul, cu exceptia cazului in care avem obligatia de a pastra datele respective pentru o perioada mai lunga, conform legii, sau pentru anchete facute de autoritati relevante sau pentru apararea drepturilor noastre.

Transferul datelor in state terte

In prezent, datele noastre sunt pastrate in locatii din tari din Uniunea Europeana. In cazul in care este necesar transferul datelor Utilizatorilor catre companii/parteneri din tari non-SEE (tarile SEE fiind tarile din Uniunea Europeana, plus Elvetia, Islanda, Liechtenstein si Norvegia – considerate a avea legi echivalente cu privire la legea confidentialitatii), ne vom asigura intotdeauna ca un contract corespunzator care acopera un asemenea transfer este incheiat in conformitate cu standardele adoptate de Comisia Europeana in acest sens. Cu toate acestea, in cazul in care tertul respectiv nu are legi echivalente standardelor UE privind protectia datelor, vom solicita intotdeauna tertului destinatar respectiv sa incheie un contract obligatoriu care reflecta standardele necesare.

Drepturile Utilizatorilor in calitate de persoane vizate

Pentru a ne asigura ca fiecare Utilizator detine controlul asupra datelor cu caracter personal care il privesc, ne asiguram ca fiecare persoana vizata beneficiaza de urmatoarele posibilitati, in baza tehnologiilor disponibile:

  • isi poate administra Contul si modifica/sterge/edita datele;
  • poate sterge/administra cookies din propriul browser;
  • isi poate alege propriile optiuni aferent contului pe platormele de social media (ex. Facebook) din punct de vedere al distribuirii datelor catre alte site-uri.

De asemenea, in calitate de persoana vizata, conform GDPR, Utilizatorul beneficiaza de drepturile detaliate mai jos (putem solicita Utilizatorului sa isi dovedeasca identitatea si calitatea de titular al contului Fitio, pentru ca solicitarile sale sa fie analizate). Vom incerca sa raspundem cererilor Utilizatorilor fara intarziere si nu mai tarziu de 30 zile (sau intr-un alt termen rezonabil, conform GDPR).

  • Dreptul de a fi informat. Utilizatorul are dreptul sa primeasca informatii clare, transparente, usor de inteles si usor accesibile cu privire la maniera in care prelucram datele sale cu caracter personal, inclusiv detalii cu privire la drepturile sale in calitate de persoana vizata. Aceste informatii sunt prezentate in prezenta Politica de Confidentialitate.
  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal. Utilizatorul are drept de acces la datele care il privesc pe care le prelucram conform prezentei Politici de Confidentialitate; nu vom percepe taxe pentru cererile initiale. In cazul in care Utilizatorul solicita copii ale datelor furnizate deja, putem percepe o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea datelor. Ne rezervam dreptul de a refuza cereri excesive si/sau repetate.

    Cererea pentru dreptul de acces va fi trimisa de catre Utilizator la adresa de e-mail contact@fitio.ro.
  • Dreptul la modificare. Utilizatorul care identifica faptul ca datele care il privesc si pe care le prelucram sunt incorecte, incomplete sau inexacte ne poate trimite o cerere de rectificare la adresa de e-mail contact@fitio.ro.
  • Dreptul de a se opune marketingului direct. Abonatul se poate opune oricand si se poate dezabona de la materialele noastre de marketing direct. Acest lucru se poate face doar prin apasarea link-ului de dezabonare furnizat in fiecare astfel de comunicare pe care o transmitem acestora, sau printr-o cerere scrisa trimisa pe adresa de e-mail contact@fitio.ro.

    Retragerea consimtamantului (dezabonare sau cerere scrisa) nu afecteaza legalitatea prelucrarii in baza consimtamantului, inainte ca retragerea sa aiba loc.
  • Dreptul de a se opune prelucrarii efectuate de noi in baza interesului legitim. Utilizatorul se poate opune oricand oricarei prelucrari bazate pe interesul nostru legitim. In sectiunea 4. (Scopurile pentru care prelucram datele personale ale Utilizatorilor si temeiurile prelucrarii) de mai sus, poti identifica cu usurinta cazurile in care prelucram datele cu caracter personal in baza interesului nostru legitim. Utilizatorul isi poate exercita dreptul de a se opune prin trimiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail contact@fitio.ro.
  • Dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat). Utilizatorul are dreptul de a solicita stergerea datelor care il privesc in oricare dintre urmatoarele situatii: (a) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost prelucrate, (b) Utilizatorul isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu avem alt temei juridic pentru continuarea prelucrarii, (c) Utilizatorul se opune prelucrarii pentru marketing direct (inclusiv crearii profilului pentru marketing direct, daca este cazul), (d) Utilizatorul se opune prelucrarii bazate pe interesul nostru legitim si nu putem furniza un motiv pentru care interesul nostru legitim prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor sale, (f) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, (g) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea prevederilor legale.

    Dreptul la stergerea datelor nu este un drept absolut. Putem respinge cererea in cazul in care (i) avem obligatia, potrivit unei prevederi legale, de a pastra datele; sau (ii) datele sunt necesare pentru atestarea, exercitarea sau protejarea drepturilor noastre in instanta.

    Abonatul poate solicita stergerea datelor prin trimiterea cererii sale prin e-mail la contact@fitio.ro.
  • Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii. Utilizatorul are dreptul de a obtine din partea Fitio restrictionarea prelucrarii in oricare dintre situatiile descrise mai jos:
    • Utilizatorul contesta exactitatea datelor cu caracter personal, pentru o perioada care ii permite Fitio sa verifice exactitatea datelor;
    • prelucrarea este ilegala, iar Utilizatorul se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
    • nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar Utilizatorul ni le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
    • Utilizatorul s-a opus prelucrarii in baza interesului nostru legitim, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale Utilizatorul.


    Utilizatorul isi poate exercita dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii prin trimiterea cererii sale prin e-mail la contact@fitio.ro.
  • Dreptul la portabilitatea datelor. Atunci cand prelucram datele cu caracter personal ale Utilizatorului in baza consimtamantului acestuia sau executarii unui contract, prin mijloace automate, respectivul Utilizator ne poate solicita transferul datelor cu caracter personal care il privesc, catre: (a) Utilizator sau (ii) un alt operator indicat de catre respectivul Utilizator. Utilizatorul poate solicita transferul doar al datelor cu caracter personal pe care Utilizatorul insusi ni le-a furnizat in mod direct si activ (cu exceptia oricaror date pe care le-am presupus sau creat/determinat). Utilizatorul isi poate exercita dreptul prin trimiterea cererii sale prin e-mail la contact@fitio.ro.
  • Dreptul de a formula plangere la ANSPDCP. In cazul in care Utilizatorul se considera prejudiciat de prelucrarea datelor care il privesc conform termenilor prezentei Politici de Confidentialitate, Utilizatorul se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, al carei site este disponibil pe www.dataprotection.ro.

Masuri tehnice si organizatorice privind prelucrarea datelor

Ne angajam sa iti protejam datele personale impotriva pierderii, utilizarii necorespunzatoare, dezvaluirii neautorizate, modificarii, accesului neautorizat, si distrugerii. Fitio ia masuri de precautie rezonabile pentru a proteja confidentialitatea datelor personale. Noi protejam securitatea datelor personale pe timpul transmiterii catre serverul nostru folosind SSL (Secure Sockets Layer), care cripteaza informatiile.

Fitio se obliga sa aplice (si sa asigure ca si imputernicitii sai care actioneaza conform instructiunilor acesteia aplica), in legatura cu datele cu caracter personal mentionate in prezenta, masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, in special daca prelucrarea respectiva comporta transmisii/ transfer de date in cadrul unei retele, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Astfel, asiguram masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a colecta, prelucra si pastra datele cu caracter personal in siguranta, inclusiv impotriva accesului si utilizarii neautorizate a datelor. Aceste masuri reprezinta cel putin:

  • masuri administrative si organizatorice pentru a asigura confidentialitatea persoanelor care acceseaza efectiv datele;
  • fluxuri si proceduri operationale pentru a asigura exercitarea drepturilor de catre persoanele vizate;
  • medii de gazduire in siguranta a datelor;
  • asigurarea, prin masuri rezonabile, a faptului ca partenerii/subcontactorii nostri definesc si implementeaza masuri adecvate de securitate cu privire la datele cu caracter personal pe care le distribuim.


In plus, Fitio implementeaza, de comun acord cu fiecare Angajator, mecanisme si procese specifice prin care sa dea curs solicitarilor Utilizatorilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Fitio.

Definitii relevante

"Consimtamant" al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate;

"Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

"Destinatar" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta;

"Imputernicit" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;

"Operator" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal in conditiile legii; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;

"Parteneri" inseamna centrele sportive, recreationale sau de alta natura, care sunt puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul Platformei Fitio si care isi desfasoara activitatea independent de cea a Fitio;

"Platforma Fitio" inseamna portalul web www.fitio.ro si orice aplicatii, sisteme, programe sau alte componente software si hardware dezvoltate, detinute si/sau administrate de Fitio si puse la dispozitia Angajatorului, Partenerilor si/sau a Utilizatorilor;

"Prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

"Profilarea/ Crearea de profiluri" inseamna orice forma de prelucrare automata a datelor cu caracter personal care consta in utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoana fizica, in special pentru a analiza sau prevedea aspecte privind performanta la locul de munca, situatia economica, sanatatea, preferintele personale, interesele, fiabilitatea, comportamentul, locul in care se afla persoana fizica respectiva sau deplasarile acesteia;

"Termenii si Conditiile Fitio" inseamna termenii si conditiile de utilizare a Platformei Fitio, astfel cum sunt publicate pe portalul web www.fitio.ro, aplicabile tuturor utilizatorilor si vizitatorilor platformei Fitio;

"Utilizatorul" inseamna persoana fizica cu drept de utilizare a produselor si serviciilor Fitio.



Aceasta Politica de Confidentialitate se aplica de la data de 1 ianuarie 2018 si este disponibila pe website-ul www.fitio.ro si in aplicatia Fitio. Fitio poate modifica oricand aceasta Politica de Confidentialitate, cu anuntarea Utilizatorilor.

Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va oferi o experienta personalizata de navigare.
Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre, asa cum este explicat in Politica de utilizare a Cookie-urilor.

Accept