Suna la club

WestLife Fitness

Sos. Panduri, nr. 71, sector 5, Bucuresti

Descriere sala

Cine suntem?

Un colectiv tanar, dornic de performanta.

Ce intelegem noi prin performanta?

Sa oferim ceva diferit in domeniul salilor de fitness. Aici nu vorbim neaparat despre aparatura deoarece aceasta poate fi cumparata de oricine care activeaza in domeniu. Bagheta magica din dotare este reprezentata de oameni, abordare si idei.

Oamenii aduc un plus de valoare unui business, iar noi suntem constienti de asta. Astfel, am selectionat acei profesionisti care se dedica muncii lor, acei oameni care cunosc importanta lucrului bine facut si acei oameni care nu-si scot din minte la inchiderea programului, problemele legate de serviciu. Vrem implicare totala, vrem sa va cunoastem pe voi, clientii si prietenii nostri, astfel incat sa reusim prin atitudine sa facem diferenta, sa ne dezicem de spiritul gregar la care oamenii devin campioni pe zi ce trece, in orice domeniu.

Vrem ALTCEVA

Pentru asta, insa, avem nevoie ca si voi sa va doriti schimbarea!!! In felul asta putem face lucruri marete impreuna, pentru voi si pentru corpurile voastre!

Proiectul WestLife Fitness & Aerobic a luat nastere in ideea de a crea un spatiu propice relaxarii prin miscare. Nu oferim doar niste aparate la care fiecare client lucreaza dupa cum isi inchipuie el ca e bine! Punem la dispozitie personal calificat care, dupa ce iti identifica problema, ajutat de tine, iti adapteaza programul care iti este cel mai potrivit.
WestLife Fitness & Aerobic mixeaza cateva ingrediente fundamentale destinate formarii unui stil de viata sanatos, pentru acei oameni care traiesc la propriu in secolul vitezei: miscare, relaxare, frumusete, recuperare. Rezulta: o viata sanatoasa!

Ce ne-am dori noi? Pentru voi

1. Un corp sanatos
Asta pentru ca noi credem ca un corp frumos nu trebuie privit doar din perspectiva esteticului. El reflecta si sanatatea noastra interioara.

Pe langa o alimentatie echilibrata si un consum optim de lichide, legume si fructe, exercitiul fizic sistematic este cel care creste calitatea vietii, prin reducerea riscului de mortalitate prin infarct miocardic si accident vascular cerebral, prin ameliorarea hipertensiunii arteriale, reduce riscul de aparitie si complicatiile diabetului zaharat, reduce riscul de aparitie a obezitatii, ajuta la prevenirea si ameliorarea osteoporozei, scade incidenta anumitor forme de cancer, in special de colon, activeaza sistemul imunitar, reduce din obiceiurile daunatoare (fumat, consum de alcool) etc.

2. Combaterea sedentarismului

Sedentarismul afecteaza intregul organism, atat functiile organice cat si cele psihice, avand consecinte precum: constipatia cronica, afectarea inimii prin cresterea colesterolului, lipsa oxigenului in tesuturi, celule si organe, atrofiere musculara, tulburari cardiace, cerebrale, hepatice si renale, obezitate sau chiar tulburari ale metabolismului celular ce pot produce o degenerare canceroasa a celulelor.
Trebuie sa incercam sa amelioram acest fenomen, iar pentru asta se recomanda cat mai multa miscare.

3. Hai sa ne imprietenim!

-Omul este o fiinta sociala- cum bine a spus-o Aristotel! Avem nevoie de ceilalti oameni, avem nevoie sa ne fie alaturi, sa impartim bucurii, necazuri, teluri comune, idealuri..sau, de ce nu, kilogramele in plus! Oamenii care au scopuri comune interactioneaza mai bine. Avem nevoie de sustinerea celorlalti in tot ceea ce facem, chiar daca ne e greu sa o recunoastem.

Alatura-te comunitatii selecte WestLife Fitness & Aerobic si vei fi tratat asa cum se cuvine! Fara antrenamente generaliste! Tu ai nevoi individuale, asa ca te vom trata ca atare!

Activitati

Fitness Fitness
Aerobic Aerobic

Antrenori personali

Petre Craciunescu
Petre Craciunescu
Instructor Fitness
Instructor Fitness vezi mai putin
Alexandru Cristian
Alexandru Cristian
Instructor Fitness
Instructor Fitness vezi mai putin

Fotografiile clubului

Parerile clientilor

Tarife FITIO

Fitness GRATUIT
Aerobic GRATUIT
Pentru clientii care beneficiaza de abonamente negociate in cadrul companiilor, preturile afisate beneficiaza de discouturi.

Contact

Sos. Panduri, nr. 71, sector 5, Bucuresti
office@westlifefitness.ro

Program

Deschis acum ( 7:00 - 23:00 )
Luni - Vineri 7:00 - 23:00
Sambata 10:00 - 18:00
Duminica 10:00 - 16:00
Intra in reteaua Fitio!
Ne-am bucura sa te avem alaturi de noi. Afla toate avantajele pe care ti le poate oferi FITIO.
fitio.ro