Termeni si Conditii FITIO

Bun venit la FITIO!

Iti multumim pentru utilizarea produselor si a serviciilor disponibile pe si/sau prin intermediul website-ului WWW.FITIO.RO ("Serviciile"), inclusiv prin intermediul aplicatiilor mobile care sunt dezvoltate pentru a facilita accesul la Servicii ("Aplicatiile").

1. Furnizorul Serviciilor

1.1. Serviciile, website-ul WWW.FITIO.RO si Aplicatiile sunt oferite de si sunt in proprietatea FITIO LIFESTYLE S.R.L., o societate organizata legal si functionand in mod valabil in conformitate cu legile din Romania, cu sediul social in str. Alunelului, nr. 2, bl. 32, sc. 1, et. 4, ap. 17, camera 3, sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului din Romania cu nr. J40/12961/22.10.2015, Cod Unic de inregistrare RO35157092 ("FITIO").

1.2. Prin achizitionarea si/sau utilizarea Serviciilor noastre, esti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, astfel cum acestea vor fi actualizate in viitor, pe care te rugam sa ii citesti cu atentie inainte a utiliza si/sau achizitiona orice Servicii disponibile prin WWW.FITIO.RO si/sau Aplicatii.

2. Informatii despre Servicii

2.1. Serviciile noastre sunt variate si sunt oferite in parteneriat cu diferiti furnizori, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice termeni si conditii suplimentare si/sau cerinte suplimentare pentru anumite servicii si/sau produse, inclusiv cerinte referitoare la varsta.

2.2. In cazul in care pentru anumite Servicii exista termeni si conditii suplimentare, acestea iti vor fi notificate si, daca esti de acord si utilizezi acele produse/Servicii, termenii si conditiile suplimentare se vor aplica relatiei dintre tine, FITIO si/sau furnizorul Serviciilor.

2.3. Nu incerca sa influentezi in orice mod Serviciile sau sa le accesezi in orice alt mod decat prin intermediul WWW.FITIO.RO si/sau a Aplicatiilor. Putem intrerupe sau inceta furnizarea Serviciilor daca nu respecti Termenii si Conditiile FITIO, regulamentele de ordine interioara ale furnizorilor nostri, ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator sau avem suspiciuni de frauda (inclusiv in cazul neincluderii unei fotografii de profil in Contul tau FITIO, neprezentarii unui act de identitate la cerere sau utilizarii excesive a Serviciilor), fara nicio alta obligatie din partea FITIO fata de tine si fara returnarea contravalorii Serviciilor.

2.4. Utilizarea Serviciilor nu iti ofera niciun drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra continutului pe care il accesezi. Nu ai dreptul sa utilizezi continutul din cadrul Serviciilor (cu titlu de exemplu, poze, informatii legate de furnizori, informatii legate de antrenori), cu exceptia cazului in care obtii permisiunea din partea proprietarului continutului.

2.5. Serviciile noastre sunt oferite in parteneriat cu alti furnizori si, prin urmare, website-ul WWW.FITIO.RO si Aplicatiile afiseaza un anumit continut care nu apartine FITIO. Responsabilitatea pentru acest continut revine exclusiv entitatii care il pune la dispozitie.

2.6. In ceea ce priveste utilizarea Serviciilor de catre tine, putem sa iti trimitem anunturi privind Serviciile, mesaje administrative si alte informatii. Poti renunta la aceste comunicari, cu exceptia celor legate de securitatea contului tau si a celor impuse de lege.

2.7. Unele dintre Serviciile noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile prin intermediul Aplicatiilor. Nu utiliza aceste Servicii intr-un mod care sa iti distraga atentia si/sau sa te impiedice sa respecti legislatia rutiera si de siguranta.

3. Contul FITIO

3.1. Pentru a utiliza unele dintre Servicii, poate fi necesar un cont de utilizator pentru utilizarea website-ului WWW.FITIO.RO si a Aplicatiilor si pentru a accesa Serviciile ("Contul FITIO"). Poti sa iti creezi propriul Cont FITIO sau Contul FITIO poate fi creat de noi, in conformitate cu tipul de Servicii achizitionate si/sau utilizate si optiunile disponibile si exercitate.

3.2. Pentru a iti proteja Contul FITIO, pastreaza parola confidentiala. Porti intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul Contului FITIO. Incearca sa nu reutilizezi parola Contului FITIO pentru aplicatii terta parte.

3.3. Ai dreptul sa postezi comentarii in sectiunile corespunzatoare de pe website-ul WWW.FITIO.RO si/sau Aplicatii. Aceste comentarii vor putea fi eliminate de catre FITIO in masura in care sunt considerate ofensatoare si/sau, in orice mod, ilegale si/sau imorale.

3.4. Pentru orice fotografii/imagini trimise pe email-ul FITIO pentru a fi utilizate pe website-ul WWW.FITIO.RO sau pe Aplicatii, sau pe care le incarci personal in acest scop, garantezi si esti de acord ca detii drepturile de proprietate intelectuala asupra acestora si ca esti de acord ca FITIO sa poata folosi fotografiile/imaginile incarcate pe website-ul WWW.FITIO.RO sau pe Aplicatii, precum si in materialele si publicatiile promotionale (online/offline) dupa cum FITIO considera potrivit, la propria sa discretie. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor FITIO, acorzi FITIO drepturi si licenta non-exclusive, irevocabile, neconditionate si perpetue pentru a folosi, reproduce, afisa, distribui, sub-licentia, comunica si dispune de fotografiile/imaginile transmise, dupa cum FITIO considera potrivit, la propria sa discretie. Nu detinem si nu aprobam fotografiile/imaginile incarcate pe website-ul WWW.FITIO.RO sau pe Aplicatii. Fidelitatea, corectitudinea si dreptul de a folosi toate fotografiile/imaginile sunt asumate de persoana care le-a incarcat si nu este responsabilitatea noastra. FITIO neaga orice responsabilitate si raspundere fata de imaginile afisate. Orice fotografie/imagine care nu intruneste criteriile de mai sus nu va fi afisata si/sau poate fi indepartata/stearsa de FITIO, oricand si fara notificare anterioara.

4. Accesul la Servicii

4.1. Ai dreptul sa accesezi Serviciile oferite de furnizorii nostri in conformitate cu regulamentele si/sau termenii si conditiile aplicabile respectivilor furnizori. FITIO nu are nicio responsabilitate cu privire la modul in care partenerii sai furnizeaza Serviciile si cu privire la acuratetea informatiilor pe care acestia le furnizeaza FITIO pentru afisarea pe website-ul WWW.FITIO.RO si/sau Aplicatii.

4.2. Accesul la Serviciile furnizorilor se face prin prezentarea codului de acces generat in Contul tau FITIO. In functie de tipul de Servicii achizitionate si/sau utilizate si optiunile disponibile si exercitate, vei putea genera unul sau mai multe coduri in fiecare zi, fiecare cod generat expirand la ora 24:00 a zilei in care a fost generat. Codul nu este transmisibil altor persoane si poate fi utilizat o singura data si la un singur furnizor, sub sanctiunea suspendarii sau incetarii furnizarii Serviciilor.

4.3. Pentru verificarea identitatii tale va fi necesar, la cererea reprezentantului furnizorului, sa prezinti un act de identitate.

4.4. Pretul si termenii de plata aplicabili Serviciilor sunt cele comunicate si acceptate la achizitionarea Serviciilor pe website-ul WWW.FITIO.RO sau pe Aplicatii, sau mentionate in orice alt contract separat care guverneaza relatia dintre tine si FITIO ("Termenii de Plata").Prin achizitionarea si/sau utilizarea Serviciilor iti exprimi acordul cu privire la faptul ca FITIO poate modifica oricand Termenii de Plata prin simpla afisare a acestora pe website-ul WWW.FITIO.RO si/sau pe Aplicatii, modificarile considerandu-se acceptate prin continuarea utilizarii Serviciilor.

4.5 In cazul achizitionarii Serviciilor de pe website-ul WWW.FITIO.RO sub forma de abonament individual lunar ("Abonamentul"), esti de acord cu reinnoirea automata a Abonamentului la expirarea perioadei de valabilitate pentru perioade similare succesive, daca nu ai ales sa te dezabonezi inainte de reinnoire si orice modificare a Termenilor de Plata se va considerata acceptata. Reinnoirea Abonamentului se va face numai in urma incasarii de catre FITIO a pretului aferent Abonamentului, fie prin plata prin ordin de plata in contul FITIO fie prin debitarea directa de catre FITIO a cardului bancar inregistrat de tine pentru plata. FITIO va putea solicita debitarea cardului bancar inregistrat cu suma aferenta pretului Abonamentului in prima, a doua, a treia, a cincisprezecea, a saisprezecea si respectiv a saptesprezecea zi lucratoare dupa data expirarii valabilitatii Abonamentului. In cazul insuficientei fondurilor banesti disponibile pe cardul bancar inregistrat pentru reinnoirea Abonamentului, Abonamentul va fi suspendat pana la solicitarea expresa a reinnoirii in conditiile aplicabile la acel moment.

4.6. Este posibil ca, in conformitate cu Termenii de Plata aplicabili, accesul la anumite Servicii sa implice o plata separata din partea ta direct catre furnizorul Serviciilor ("Coplata"). In acest caz, esti de acord cu si recunosti faptul ca furnizorul Serviciilor este singurul responsabil cu emiterea bonului sau facturii fiscale aferente Coplatii, precum si cu colectarea, retinerea, remiterea si plata taxelor datorate pentru Coplata catre autoritatile fiscale relevante. Prin achizitionarea si/sau utilizarea Serviciilor iti exprimi acordul cu privire la faptul ca FITIO si/sau furnizorul Serviciilor poate modifica oricand Coplata prin simpla afisare a acesteia pe website-ul WWW.FITIO.RO si/sau pe Aplicatii, modificarile considerandu-se acceptate prin continuarea utilizarii Serviciilor.

5. Achizitionarea de Abonamente online

5.1. Poti achizitiona Abonemente direct pe website-ul WWW.FITIO.RO sau pe Aplicatii efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres.

5.2. Prin finalizarea achizitiei unui Abonament, confirmi ca:

5.2.1. toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data achizitiei;

5.2.2. FITIO poate sa te contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de FITIO, in orice situatie in care este necesara contactarea ta;

5.2.3. soliciti furnizarea Serviciilor inainte de expirarea termenului legal de retragere din contract.

5.3. FITIO poate anula achizitia unui Abonament efectuata de tine, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

5.3.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului tau bancar a tranzactiei, in cazul platii online;

5.3.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de FITIO, in cazul platii online; sau

5.3.3. datele furnizate de tine pe website-ul WWW.FITIO.RO sau in Aplicatii sunt incomplete si/sau incorecte.

5.4. Contractul dintre tine si FITIO se considera valabil incheiat la momentul transmiterii de catre FITIO a email-ului de confirmare a achizitiei Abonamentului.

5.5. FITIO va activa Abonamentul achizitionat in termen de 2 (doua) zile lucratoare de la incasarea contravalorii Abonamentului.

5.6. Ai dreptul sa renunti la Abonamentul achizitionat in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la incheierea contractului, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri, prin transmiterea la adresa de email contact@fitio.ro a unei declaratii scrise neechivoce prin care sa iti exprimi decizia de renuntare la Abonament, cu exceptia cazului in care ai utilizat Abonamentul cel putin o data. Prin achizitionarea unui Abonament si acceptarea Termenilor si Conditiilor FITIO, confirmi ca utilizarea Abonamentului achizitionat echivaleaza cu o prestare completa a Serviciilor de catre FITIO si o renuntare expresa din partea ta la dreptul de retragere cu privire la respectivul Abonament.

5.7. In cazul renuntarii la Abonament, FITIO va rambursa pretul incasat in maxim 14 (paisprezece) zile de la primirea deciziei tale de renuntare la Abonament. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

5.7.1. pentru Abonamentele achitate cu card bancar online, prin restituire in contul din care a fost efectuata plata; si

5.7.2. pentru Abonamentele achitate cu ordin de plata, prin virament bancar.

6. Marketing

6.1. Notificarile (newsletters) sunt transmise direct de FITIO si/sau prin intermediul partenerilor specializati si agreati de FITIO. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor tale.

6.2. In momentul in care iti creezi un Cont FITIO ai dreptul sa iti exprimi acordul cu privire la primirea de notificari (newsletters). Aceasta optiune poate fi modificata in orice moment, prin contactarea FITIO.

7. Protejarea confidentialitatii - date cu caracter personal

Pentru ca asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal este un angajament fundamental al FITIO, vom dedica toate resursele necesare pentru a iti prelucra datele in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei, astfel cum este descris mai jos.

7.1 Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele tale cu caracter personal direct de la tine, astfel incat ai controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferi. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la tine astfel:

- cand iti creezi un Cont FITIO ne transmiti: e-mailul, numele, prenumele si adresa;

- in cadrul Contului tau FITIO ai posibilitatea sa adaugi informatii suplimentare, precum: fotografie, data nasterii, genul, numarul de telefon;

- informatii de tipul celor enumerate mai sus putem primi si prin intermediul angajatorului tau, atunci cand Contul tau FITIO este creat la solicitarea acestuia, in conformitate cu politica privind datele personale a angajatorului tau;

- putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul tau in timpul vizitarii site-ului nostru web sau a folosirii Aplicatiilor, pentru a iti personaliza experienta online.

Pe site-ul nostru web si in Aplicatii, putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri pe care o poti consulta folosind urmatorul link: https://www.fitio.ro/politica-de-confidentialitate.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

7.2 Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

7.2.1 Pentru prestarea Serviciilor in beneficiul tau.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

a) crearea si administrarea Contului tau FITIO;

b) solutionarea problemelor de orice natura referitoare la Servicii;

c) rambursarea contravalorii Serviciilor conform prevederilor legale;

d) asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile tale cu privire la Servicii sau Contul FITIO.

Prelucrarea datelor tale pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre tine si FITIO, in cazul achizitiei unui Abonament, si pentru prestarea Serviciilor. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

7.2.2. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim in permanenta sa iti oferim cea mai buna experienta in utilizarea Serviciilor noastre. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul tau. de utilizator. Ne intemeiem aceasta colectare pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile tale fundamentale sa nu fie afectate.

7.2.3 Pentru marketing

Vrem sa te tinem la curent cu noutatile cu privire la Serviciile si reteaua de parteneri ai FITIO pentru ca tu sa te poti bucura pe deplin de acestea. In acest sens, iti putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii specifice cu privire la anumite Servicii si/sau parteneri ai FITIO, informatii cu privire la Abonamentul FITIO, informatii cu privire la oferte sau promotii, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web si in Aplicatii. Pentru a iti pune la dispozitie informatii de interes pentru tine., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul tau de utilizator (de ex. Serviciile utilizate) pentru a iti crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectuează cu respectarea drepturilor si libertatilor tale si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra ta si nu te afecteaza.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul tau prealabil. Te poti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

- accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primesti de la noi; sau prin

- contactarea FITIO folosind detaliile de contact descrise mai jos.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la tine pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile tale fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne poti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai jos, sa oprim prelucrarea datelor tale cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii tale.

7.2.4 Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

- masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei FITIO fata de atacuri cibernetice;

- masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

- masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile tale fundamentale.

7.3 Cat timp pastram datele tale cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele tale cu caracter personal cat timp ai un cont in platforma FITIO. Poti sa ne soliciti oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

7.4 Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale tale urmatoarelor categorii de destinatari:

- partenerilor FITIO ale caror servicii le utilizezi prin intermediul FITIO, exclusiv in scopul prestarii Serviciilor;

- furnizorilor de servicii de plata/bancare;

- furnizorilor de servicii de marketing;

- furnizorilor de servicii IT;

- altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele tale de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

7.5 In ce tari transferam datele tale cu caracter personal

Stocam si prelucram datele tale cu caracter personal exclusiv pe teritoriul Romaniei.

7.6 Cum protejam securitatea datelor tale cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor tale cu caracter personal se va face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le vom stoca pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati Netopia. Poti afla mai multe despre politica de confidentialitate a Netopia folosind acest link: https://www.mobilpay.ro/public/politica-de-confidientialitate/.

In ciuda masurilor luate pentru a iti proteja datele cu caracter personal, iti atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

7.7 Ce drepturi ai

Regulamentul general privind protectia datelor iti recunoa?te o serie drepturi in legatura cu datele tale cu caracter personal. Poti solicita accesul la datele tale, corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau te poti opune la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. De asemenea, iti poti exercita dreptul de a te plange autoritatii de supraveghere competente sau de a te adresa justitiei. Dupa caz, poti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor tale cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor tale si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a iti putea exercita drepturile, ne poti contacta folosind detaliile de contact expuse mai jos. Te rugam sa retii urmatoarele aspecte daca doresti sa iti exerciti aceste drepturi:

- Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, te rugam sa ne transmiti cererile tale cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta Contului FITIO. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a iti verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii tale.

- Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ai facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Te vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna.

- Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Drepturile tale Descriere
Accesul Poti sa ne soliciti:
 • sa confirmam daca iti prelucram datele cu caracter personal;
 • sa iti punem la dispozitie o copie a acestor date;
 • sa iti oferim alte informatii despre datele tale cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi ai, cum poti face o plangere, de unde am obtinut datele tale, in masura in care informaiiile nu ti-au fost deja furnizate prin aceasta informare.
Rectificarea
 • Ne poti cere sa rectificam sau sa completam datele tale cu caracter personal inexacte sau incomplete.
 • Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.
Stergerea datelor Ne poti cere sa iti stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
 • ti-ai retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
 • dai curs unui drept legal de a te opune; sau
 • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
 • ne revine o obligatie legala in acest sens.
Nu avem obliga?ia de a ne conforma solicitarii tale de stergere a datelor cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor tale cu caracter personal este necesara:
 • pentru respectarea unei obligatii legale; sau
 • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea ta de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care ti-am putea refuza aceasta solicitare.
Ne poti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
 • acuratetea lor este contestata (vezi sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
 • prelucrarea este ilegala, dar nu doresti ca datele sa fie sterse; sau
 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar ai nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
 • ti-ai exercitat dreptul de a te opune, iar verificarea pentru a stabili daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.
Putem continua sa folosim datele tale cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:
 • avem consimtamantul tau.; sau
 • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
 • pentru a proteja drepturile FITIO sau ale altei persoane fizice sau juridice.
Portabilitatea datelor Ne poti cere sa iti furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau poti solicita ca acesta sa fie "portat" direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:
 • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul tau sau pe incheierea sau executarea unui contract cu tine; si
 • prelucrarea se face prin mijloace automate.
Opozitia
 • Te poti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, prelucrarii datelor tale cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care consideri ca drepturile si libertatile tale fundamentale prevaleaza fata de acest interes.
 • De asemenea, te poti opune oricand prelucrarii datelor tale in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.
Luarea de decizii automate Poti cere sa nu faci obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:
 • produce efecte juridice cu privire la tine; sau
 • te afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.
Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:
 • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu tine;
 • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile tale; sau
 • se bazeaza pe consimtamantul tau explicit.
Plangeri Ai dreptul sa depui o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro
Fara a iti afecta dreptul de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, te rugam nu ezita sa ne contactezi in prealabil, si promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

8. Legea aplicabila - jurisdictia

8.1. Termenii si Conditiile FITIO sunt supuse legii romane. Desi speram sa nu existe, eventualele dispute aparute intre FITIO si tine se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va oferi o experienta personalizata de navigare.
Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre, asa cum este explicat in Politica de utilizare a Cookie-urilor.

Accept